Оснивачи и председници

Оснивачи

Михајло Пупин

Михајло Пупин

(1914) и први председник СНО

Биографија

Председници

Михајло Дучић

Михајло Дучић

(1941 - 1958)

др. Урош Сеферовић

др. Урош Сеферовић

(1958 - 1983)

Вукале Вукотић

Вукале Вукотић

(1983 - 1985)


Томица Иванчевић

Томица Иванчевић

(1992 - 1993)


 

Штампа