Хуманитарно вече "Песмом за Краљево"

Честитка музичараУ суботу 25. децембра, у дому СНО у Чикагу, одржано је хуманитарно вече “Песмом за Краљево”, које је протекло у незаборавно лепој атмосфери, где су врхунски музичари Чикага показали своја осећања и бригу за овај српски град и околину који су пострадали од земљотреса. Овом догађају присуствовао је и Њ.П. Г. Лонгин, епископ Новограчанички-средњезападни који је одао признање Српској народној одбрани на овом подухвату, “једном од многих”, како то рече наш владика.

Заслугом наше дописнице из Краљева, госпође Марине Дабић, присутни су имали прилике да виде кратки филм са предаје новца болници “Студеница” у Краљеву коју је примио Др. Арсић, директор болнице а коју је предала делегација СНО.

Поред свог учинка који су обавили без хонорара, музичари су у Фонд даровали 500 долара. У име Централног одбора, музичарима се домаћински захвалио председник Централног одбора Славко Пановић.

Разишли смо се уз договор да се ускоро поново нађемо на истом послу и истим задатком.

Музичари који су узели учешћа: Славица Момаковић, Зорица Тодосијевић, Мирјана Неговановић, Жика Антић, Небојша Остојић, Свето Томић-Каубој, Зоран Мисојчић - Пижон, Драган Неговановић, Ратко Равић, Неша Вељковић и Сретен Среја Петровић.

Штампа Ел. пошта

  • SPC
  • Dijaspora
  • Svetigora
  • Save Displaced Serbs
  • Srbi za Srbe
© 2024 Портал Српске народне одбране у Америци. Сва права задржана.
Joomla! је слободан софтвер објављен под GNU General Public License.