Вечери Слободе - Предавање "Како да сачувамо здравље"

Написано .

dr-lazarevic-1

Још једно вече посвећено листу Слобода одржано је 6. марта 2015 у 19 часова у Дому Српске Народне Одбране у Чикагу. Овога пута гост и предавач је био уважени чикашки доктор Миленко Лазаревић, тема предавања : ''Како да сачувамо здравље''

Др Миленко Лазаревић је на свој препознатљив и детаљан начин скренуо пажњу на увек актуелне теме исхране, шећерних и других болести и на сликовит начин је покушао објаснити на које ствари би сви требало да обратимо пажњу. Комбинација исхране, витамина и појединих лекова су нешто што и сам препоручује како би се регулисао ниво шећера у крви. По завршетку предавања присутни су могли да поставе питања, а после питања др Лазаревић је испричао и пар шала, јер је он доктор "Лаза" особа са добрим хумором и године рада и гостовања у радио емисијама су само појачале и извежбале тај његов таленат за добре шале и добро расположење.

Током ове вечери је сервирана и посна вечера за сећање на недавно умрлу Олгу Максимовић, супругу Председника МО брата Томе Максимовића из Белвуда. Занимљиво дешавање у дому СНО и наставак традиције да се сваки први и трећи петак у месецу посвете листу Слобода и његовим деценијама штампања.

Небојша Живковић

 

Вечери Слободе 06. 03. 2015.

Штампа