Вече посвећено фолклорној групи Слобода

У петак 28. новембра 2015. године, са почетком од 19:00 часова у просторијама Српске Народне Одбране у Чикагу одржано је вече посвећено часопису и Фолклорној групи под истим називом - „Слобода”.

vece-folklora-01

Вече је започело музиком младе чикашке групе „Трезор“, па се и овом приликом захваљујемо Љуби и Дулету из групе на поклоњеном времену и одличној атмосфери. После два сата музике, прешли смо на игре наше Фолклорне групе „Слобода“ која нас је забављала играма из различитих региона. У паузама приказано је пар краћих снимака и слика са ранијих наступа по Чикагу.

Сервирана је домаћа укусна храна као и палачинке које су спремале чланице фолклорне групе на лицу места. Сакупљене су донације за часопис „Слобода“ и Фолклорну групу „Слобода“ и на крају вечери је сакупљено $1055,00.

Поносни смо на велики број млађих људи као и деце која су се дружила у пријатној и породичној атмосфери у дому Српске Народне Одбране у Чикагу.

Надамо се да ће ово дружење са нашом фолклорном групом да прерасте у традиционално и да ћемо по завршетку поста организовати ново дружење. Ово дружење је направљено у виду промоције фолклорне групе и часописа „Слобода“.

Сви заинтересовани за термине вежби и наступа фолклорне групе „Слобода“ могу да контактирају Николу Крчадинца путем телефона 630-290-2813 или електронском поштом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Галерија

На сликама чланови Фолклорне Групе „Слобода, чланови и пријатељи Српске народне одбране

View the embedded image gallery online at:
http://www.snd-us.com/aktivnosti/veceri-slobode/1561-vece-posveceno-folklornoj-grupi-sloboda.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProIdceb3793ca6

Штампа